TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Kreditë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Ofertë e re për të gjithë ata që dëshirojnë të transferojnë të ardhurat e tyre në Bankën TEB Sh.A.


New

“Akademia Biznesore 5”

Më 21 Shkurt 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë Biznesore 5” në Pejë.


New

Pagesat online me debit kartelë

TEB Sh.A. mundëson realizimin e pagesave online me debit kartelë.


New

Kredi nga BERZH për TEB në mbështetje të grave Kosovare

Linjë kreditore për lehtësimin e kredidhënies për bizneset e vogla


New

TEB Sh.A. konfirmohet Banka e Vitit 2016 nga “The Banker”

Për vitin e dytë me radhë revista prestigjioze britanike i jep vlerësimin më të lartë bankës TEB për sistemin bankar në Kosovë.


New

Kredi për banim

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë,banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.


New

TEB Sh.A. nënshkroi marrëveshjen e garancisë me Fondi Kosovar per Garanci Kreditore

Banka TEB SH.A. dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore kanë nënshkruar marrëveshjen për garancinë kreditore.


New

TEB Sh.A. në përkrahje të femrave ndërmarrëse

U mbajt eventi “Gratë Ndërmarrëse në Kosovë” i organizuar nga Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) në bashkëpunim me Qendrën Inovative të Kosovës (ICK) dhe Forumin Ekonomik të Grave (FEG). Ky event u mbështet nga banka TEB Sh. A., PPSE/SwissContact dhe Instituti Riinvest.


New

“Programi për Ndërmarrësi të femrave” i TEB SH.A merr çmim ndërkombëtar

TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) - një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, për të ju ofruar femrave qasje në kapital, edukim dhe trajnime.


New

Nënshkruhet memorandumi ndërmjet TEB Sh.A dhe GIZ për Ndërmarrësi të Femrave

Banka TEB Sh.A. dhe GIZ (Shoqata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar) nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit për Ndërmarrësi të Femrave në Kosovë.


New

TEB Sh. A. Banka më e mirë në Kosovë nga Global Finance

TEB Sh. A. është vlerësuar edhe një herë si Banka më e mirë në Kosovë nga revista prestigjioze, Global Finance.


Kalkulatori

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Këstet mujore

Totali i kthyer

Apliko

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Totali

Tatimi (-10%)

Përfitimet

Apliko

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni në degen më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 230 000 për më shumë detaje.

Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA